Δραστηριοτητες

Δραστηριοτητες

Παράλληλα με τη διαμονή σας στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα μας, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε μερικά αξιόλογα αξιοθέατα της περιοχής των Συβότων και της Ηπείρου. Στα Σύβοτα θα βρείτε το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής, το φάρο του νησιού Μαύρο Όρος κατασκευασμένο το 1884 καθώς και τον αρχαίο οικισμό του Βραχωνά. Στην γύρω περιοχή μπορείτε να επισκεφτείτε τους αρχαιολογικούς χώρους της Νικόπολης στην Πρέβεζα, το Ζάλογγο, το  Νεκρομαντείο του Αχέροντα και το αρχαίο θέατρο της Δωδώνης.

Εάν είστε λάτρης των θαλάσσιων σπορτ,  δοκιμάστε δραστηριότητες όπως καταδύσεις, θαλάσσιο σκί, θαλάσσια παιχνίδια, ιστιοπλοία και serfing.

Επίσης, θα σας προτείναμε να ενοικιάσετε βαρκάκι από το λιμάνι και να εξερευνήσετε τα νησάκια και τις σπηλιές καθώς και να κολυμπήσετε στα πεντακάθαρα νερά παραλιών που δεν έχουν πρόσβαση με το αυτοκίνητο.

Ακόμη, μπορείτε να οργανώσετε μονοήμερες εκδρομές στα γύρω μέρη όπως Πάργα, Παξοί-Αντίπαξοι, Κέρκυρα, Ιωάννινα, Ζαγοροχώρια, Μετέωρα και πεζοπορία στο όμορφο φαράγγι του Αχέροντα.

Αρχαίος Οικισμός Βραχωνά (πηγή: e-sivota.gr)
Αγία Παρασκευή Πλαταριάς (πηγή: thesprotia3d.gr)
Ζάλογγο (πηγή: protothema.gr)
Αρχαία Νικόπολη (πηγή: wikipedia.org)
Νεκρομαντείο Αχέροντα (πηγή: mixanitouxronou.gr)
Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης (πηγή: hellasjournal.com)